GI LITT FAEN

“mirror mirror on the wall, who´s the biggest enemy of them all? – myself”

For en stund siden skrev jeg en kronikk til magasinet Det Nye og jeg satt igjen med det som jeg forteller i videoen over. Vi alle har noe vi sliter med, eller som vi tenker over, ofte ikke noe andre legger merke til. Det sies at vi er vår verste fiende, og det er jeg enig i. Hvis jeg tror på at jeg kan klare noe, så vil jeg klare det, om ikke gjøre mitt beste for å lykkes. Hvis jeg ikke tror at jeg kommer til å klare noe, vil det hvertfall ikke gå. Da jeg skrev denne kronikken, måtte jeg gå langt inn i meg selv. Dypere enn jeg trodde. Første utkast var bare så vidt på overflaten. Resultatet? Da jeg skrev siste ordet etter flere utkast satt jeg igjen og gråt. Når jeg ser videoen blir jeg rørt. Rørt av at jeg er helt ærlig og skriver/sier akkurat det jeg føler og ikke mindre.

Selvfølelse er et vanskelig tema, fordi det er rundt oss hele tiden. Det er oss. Det er deg og det er meg. Jeg har slitt med dårlig selvbilde, selv om jeg har god selvtillit. Jeg har slitt med å finne verdien i meg selv, og kanskje undertrykket meg selv mer enn jeg trodde. Nå er jeg blitt en mye bedre venninne for hun som står i speilet og ser på seg selv.

Du kan finne kronikken i juli-utgaven av Det Nye ♥

Tusen takk til alle som har sagt at de har kjøpt, og sendt meg meldinger på Facebook og instagram. Dere aner ikke hvor mye det varmer, og det er tydelig at det er flere som føler det slik, og det gjør at jeg er stolt. Stolt over å ha ytret noe mer enn bare for meg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *