frokost med glossybox: heia norge!

Dere som har fulgt bloggen min de siste årene, vet at jeg var tidlig ute med å få prøve ut Glossybox. Det som er så utrolig digg med konseptet for de som ikke vet det, er at man får 5 utvalgte produkter sendt hjem i posten, hver måned.

Det var frokost, fint vær, og sommerlig følelse. Aprilmåneden skal illustrere deres storsatsning i Norge, og hva passer vel bedre da enn noe som kan brukes når 17 mai nærmer seg?

Deilig å kunne starte dagen med litt mimosa før forelesning om sykdommer i nervesystemet, hehe 😉

bildene er lånt av Hilde Kvivik Kavli

Tenkte å vise dere esken i et eget innlegg, og vise mine favoritter!

Nå er jeg “klar” for en kveldsvakt på sykehjemmet, og for å være ærlig frister det å ligge i sengen resten av dagen. Noen dager er slik, og det er helt greit. Jeg har fått lest litt på pensum. Håper søndagen deres er fin.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *