freakin`ready for festival

festival Sommeren er for full fart mot oss, og jeg kan ikke vente. Det er så mye spennende og kjekt som skjer i sommer. Noe av det beste med sommeren er likevel å gå lettkledd og med shorts og sandaler, samtidig som årets store begivenheter er rett rundt hjørnet. Jeg hadde tenkt meg på Roskilde i år, men det ser ut som det kan stå i fare for en annen kjekk opplevelse, så vi får se. Uansett, så er jeg klar for sommeren. Ingenting er som følelsen og gleden mens du pakker til ferie eller festival, og jeg har allerede funnet et par nøkkelting som skal være med meg, uansett hvor! DSC02713 DSC02714 Nå er jeg i full pakking og rydding i leiligheten. Det føles rart at jeg snart skal hjem for en liten periode. Det blir rart, hehe. Har dere noen favoritter til festivaler og sommeren? Hvilke festivaler skal dere på i sommer? 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *