for en følelse

Første dagen er over, og jeg sitter igjen med så mange inntrykk. Dagen har gått til flytting, men også egentid med mamma og pappa. Det er godt innimellom det også, selv om jeg er voksen, flytter vekk til en annen by så er det godt å kjenne på den tryggheten de gir meg. Det var så koselig, flere vinglass, flere matretter og mange latterfylte stunder senere sitter jeg nå i leiligheten. Min første natt i Oslo. For en følelse. Endelig skjer det. Fy søren, jeg har egentlig nesten ikke ord annet enn glede. Jeg er spent, nervøs og utfattelig lykkelig. Stolt over at jeg gjør det og veldig glad for at det er så mange som støtter meg.

I morgen må jeg pakke ut av de uendelige kassene jeg har med, og få kjøpt inn en del ting. Mamma og pappa blir til litt ut på dagen før de reiser tilbake til hytten. Litt shopping og kanskje en lunsj skal tilbringes med dem før jeg er her igjen alene. På et nytt fantastisk eventyr! Et eventyr som jeg håper at du vil følge med på og være med meg på denne reisen som jeg har lagt ut på.

​god natt, my loves

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *