flare jeans and blue knit

Hei loves! Jeg begynner uken med en god nyhet: nemlig ukens blogg. Det føles ganske så bra! Det er jo veldig kjekt å få anerkjennelse og se at ting jeg gjør er bra. Så det er jeg veldig glad for! Dagens antrekk i dag er både med det enkle og klassiske, men flare jeans og en røff jakke til. Jeg digger det!

FLARE JEANS
&
BLUE KNIT

Jakke / ZARA Bukse / LA REDOUTE Sko / BENETTON Skjorte / TRICOT Genser / TRICOT

I dag er planen å besøke mamma hjemme, med en skikkelig jentekveld. Det gleder jeg meg til! Håper dere alle har en fin start på uken!

*

Translation: So, I´m the blog of the week, what a feeling! It feels so good, and I am honoured that I´m an inspiration to people and what I do feels good. I love you guys! Today´s the plan to chill with my mom, I hope you all have a good start on the new week!​

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *