five to follow

I går ble det ikke noe innlegg fra meg da dagen gikk raskere forbi enn jeg ønsket. En god frokost/lunsj med mamma på Egon og et par timer senere var det allerede kveld og jeg fant sengen. Noen ganger er det de små øyeblikkene som er bra og det er viktig å nyte nåtiden når den er her. Jeg synes motivasjon og inspirasjon i hverdagen er esensielle for en god dag og jeg er flere ganger daglig innom både Pinterest, Instagram og Weheartit. De største inspirasjonsbildene kommer likevel fra brukere på instagram som jeg ser opp til. My top five to follow


@STYLEBYMANDA • En jentete inspirasjonsbruker som legger ut bilder som er helt fine av små og store øyeblikk. En fin bruker til å finne inspirasjon på. Skjermbilde 2015-04-26 kl. 13.11.41   @KENZAS • Den personen jeg er mest inspirert av og har et evig girl-crush på. Hun er fantastisk og driver bloggen kenzas.se. Inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon! Skjermbilde 2015-04-26 kl. 13.08.58   @ESPICHENISH • En jente fra Moskva som ser helt fab ut. Modell og legger ut ofte bilder av hennes hverdag. Ansiktet hennes er så definert og fint! Skjermbilde 2015-04-26 kl. 13.10.16   @EARTHPIX • Oppi alle disse modell, blogger og inspirasjonsbrukerne, følger jeg også et par andre brukere som legger ut fantastiske bilder av jorden vi bor på. At det finnes så vakker natur og rare steder er sykt. Det får en også til å ville ta litt bedre vare på den vakre naturen vi har når vi ser hvor fin den kan være. Skjermbilde 2015-04-26 kl. 13.11.25   @FUNNYWHENITSWRONG • En guilty pleasure fra min side, og jeg digger den. Ofte treffer den spikeren på hodet, og mange av postene er så hinsides morsomme at det er gale. En glede i seg selv å følge denne!   Skjermbilde 2015-04-26 kl. 13.12.54

Legg gjerne igjen brukere dere følger! ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *