featured in moden

Tittei, mine fine. Endelig lørdag, og eksamensklokken tikker kjapt ned. Jeg sitter og sipper på kaffen som tviholder på varmen, mens jeg nyter frokosten til noen rolige sanger. Jeg fikk tilsendt en mail i går, fordi jeg for en god stund siden, ble spurt om jeg kunne skrive litt om skandinavisk mote og hva jeg liker.

Da jeg gjorde denne saken, var det vanskelig å huske hva jeg skrev, men stilen min forandrer seg ikke så kjapt, og jeg er glad for at jeg var med på det. Oppi alt eksamensstress, lesing og hektiske uker, er det tross alt dette som gjør meg skikkelig inspirert. Det å kunne bruke stemmen min til noe, og håpet mitt er at jeg kan inspirere deg, om ikke mer enn et øyeblikk.

Du kan finne hele artikkelen her

Jeg har planer om å sitte med nesen langt inn i boken i hele dag, og tenker at jeg tar meg en pause litt senere for noen ærender. Det er tross alt lørdag, og om et par dager har jeg fullført første året her i Oslo. Og akkurat det, det føles som en bragd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *