et nytt kapittel

Først må jeg si tusen tusen takk for alle hyggelige kommentarer, hilsener og lykkeønskinger for når jeg nå flytter til østover. Det føles uvirkelig, stort og helt rart egentlig, men likevel kjenner jeg at det er riktig. Det er helt riktig faktisk. Det er på tide og jeg går rundt og bare venter på at dagen skal komme.

De siste ukene har jeg tenkt mye på hvordan jeg flytte fra Bergen på. Jeg har omgitt meg med gode venner, en god del jobb og det å gjøre ting jeg vil huske.

I morgen skal jeg til familien og spise middag. Det føles rart å skulle flytte “så langt” bort fra dem, siden jeg er så familiekjær. Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen, og det at jeg kommer tilbake om noen år til verdens beste by er jo en stor glede i seg selv. Bergen er og forblir min hjemby. 

De neste dagene blir det feiring og fest med godt selskap. Det er så mange gode venner og personer jeg kommer til å savne. Det blir vanskelig å dra fra dem uten å feire nettopp det å være venner. Det å ha noen å være glad i.  

Woops. Der gikk tiden for fort igjen, slik den alltid gjør – så jeg får hoppe i dusjen og dra på jobb. Rart det også, at jeg om en uke er i Oslo og lever livet. Håper dere vil følge med! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *