ENKELT TIL HVERDAG

ANNONSE

Dere kjenner meg; jeg liker å holde det enkelt, og liker ikke å bruke mye tid på håret om morgenen. Derfor ble jeg superglad da Babyliss lot meg prøve denne hårbørsten som skal rette håret samtidig. Altså hva er det å ikke like? Det som er så bra med Babyliss sine produkter er at de fungerer kjempebra i tillegg  til at det er en pris verdig for både studenter og andre. Det er jo også en perfekt julegave!

Under har jeg laget en liten (pitteliten) guide på hvordan du enkelt kan være klar om morgenen. Det eneste du bør bruke er jo varmebeskyttende og denne rettebørsten 🙂

let´s do this...!

 

Så det er ikke så mye vanskeligere enn det jeg har skrevet og vist over. Det er et supert verktøy å ha i en hektisk hverdag, og denne rettetang-børsten kan du finne HER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *