ENGLISH BREAKFAST x GLOSSYBOX ☕

For noen dager siden var jeg på fine Grand Hotell for en skikkelig “English Breakfast” sammen med Glossybox. Det var for å ønske høsten velkommen med gode produkter til kroppen. Dere som har fulgt meg en stund vet kanskje at jeg har samarbeidet med Glossybox flere ganger, og det er et konsept jeg liker veldig godt. Derfor ble jeg gledelig med for en rolig morgen, og vel, hvem liker vel ikke gratis hotell-frokost? …

Til dere som ikke vet hva Glossybox er, så er det enkelt og greit en boks med fem forskjellige skjønnhetsprodukter. Denne esken får man i begynnelsen av hver nye mnd (sendes ut i slutten av forrige mnd). Produktene kommer enten i stor og full størrelse, eller noen mindre pakninger. Dette er en super måte å prøve nye trender eller nye produkter.

just look at that tower of goodness.. just look. 

Trengs det egentlig noen ord for å forklare dette bildet…? Alle er så fine og jeg bare…

for you, my glossy girl 

Eskene koster 179 ,-.

Til dere som synes at Glossybox virker mer enn interessant, så kan dere bruke koden “GLOSSYTEA
for å få en ekstra pung eller taske med produkter. (hvem liker vel ikke ekstra?)

Koden gjelder til 9. oktober.

____________________________________________

Sannheten er at jeg liker veldig godt disse eventene. Hadde jeg ikke likt det så hadde jeg ikke gått selvsagt, men jeg beundrer alle de fine jentene og gutter (?) jeg møter hver gang. Jeg anser de som mine venner og det gjør det jo mye gøyere. Det blir som å “catche” opp og le av mer normale ting enn hva man jobber med osv. Så det er mindre small talk – og det, dét kan man like. Jeg digger det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *