endelig svar på det dere lurte på!

Jeg er endelig ferdig med første del av en innlevering, og vil si meg godt fornøyd med hvordan jeg har fått ting til å gå opp de siste dagene! Nå er jeg godt plantet i sengen, har sett litt Prison Break (som går på repeat, klarer ikke gå lei den serien…) og skal snart på middag!

Da jeg kikket gjennom arkivet, så jeg at jeg hadde spørsmålsrunde i juni! I juni, herregud, jeg tar selvkritikk. Derfor tenkte jeg å sette meg ned med dette nå, og håper dere får svar på noen ting dere lurer på. Spør gjerne også. Jeg skal innrømme at jeg ikke er så veldig god på å være aktiv i kommentarfeltet da jeg farter rundt mye, men jeg lover at jeg skal bli bedre!

Hey hey! Jeg lurer på hva du gjør ved siden av bloggen, studerer du eller jobber?

Jeg studerer sykepleie ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og så langt, må jeg innrømme at jeg elsker det. Tok meg selv i dag å tenke at det var kult å føle at å være på skolen ikke var skole, hvis dere skjønner? Uansett, veldig fornøyd med det! Så jobber jeg jo i helsesektoren, samt noen andre prosjekter med bloggen som kommer veldig snart! Spennende!


Favorittmusikk og artist? Er det noe spesielt du drømmer om?
Når det gjelder favorittmusikk er det akustiske versjoner av låter jeg hører mest på. Det er stemning. Som å sitte på toget fra Oslo til hytten med “I was made for loving you” eller “No one´s gonna love you”. Frysninger. Slike sanger gir meg ro, og tekstene gir mye mer mening når de er rolige for min del. Dere finner listen jeg hører mest på her – “Acoustic” heter den!

Så fint spørsmål. Hva drømmer jeg om? Jeg tenker mye, på hvem vi er, hvorfor vi gjør som vi gjør. Jeg vet ikke helt om drømmer er så mye jeg tenker over, fordi jeg har det så bra. Selvfølgelig har jeg tenkt flere ganger at jeg ønsker å besøke Paris, reise rundt og sprade tærne i hvit sand. Saltvann i håret. Men akkurat nå, her jeg er nå, drømmer jeg egentlig bare om å være lykkelig, og det er jeg.


Hva skal du i sommer? Og hvor klipper du deg? Så fin på håret!

Dette må vel bli til neste sommer fordi jeg var så treg.. Sorryy! Som dere fikk med dere, flyttet jeg i sommer, så det ble den eneste store tingen jeg gjorde. I tillegg hoppet jeg jo i fallskjerm, så vil si at denne sommeren har vært spesiell. Hvem sier at man må reise utenlands for å ha en uforglemmelig tid?

Når det gjelder hvor jeg klipper meg, så er det på Adam & Eva. Utrolig (!) flinke frisører, og de tar så godt vare på deg. Skal også gå til de her i Oslo 🙂

Kan du lage et innlegg med hvilke blogger du liker og leser? Likte veldig godt videobloggen, så kanskje flere videoblogger? 🙂 Stor klem

Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Skal få gjort det i helgen! Tusen takk for det- det skal jeg prøve på, og fremover vil det bli mange! Stor klem tilbake 🙂


Er du sammen med noen? Hva ser du eventuelt i en kjæreste? Hvilken type jente er du? Ny sminkevideo snart? 🙂
Jeg er så singel man kan bli, og har trengt tid for å finne ut hvem jeg vil være, fokusere kun på meg, og ha det godt med meg selv. Nå som et nytt studie har startet har det vært mye informasjon, mange inntrykk, og jeg tror ikke jeg hadde klart å gitt mer av meg selv akkurat nå. Men jeg dater, og hvem vet.. Jeg er klar for et forhold, men leter ikke. Kommer det en sjarmerende fyr så tar vi det derfra 🙂

Noen ting jeg ser etter i en jeg skal tilbringe tiden min med, så er det viktigste at personen er på samme side som meg. Jeg er voksen, så jeg ser naturligvis etter en som har fremtidsplaner, er aktiv, snill og ydyk. Det er jo viktig å være glad i og le, fordi jeg elsker det!

Jeg er en jente som sikkert tar litt plass, men vil ikke påstå for mye, haha! Morsom, utadvendt og gir 100% så lenge jeg er motivert og sikker på det jeg gjør. Ofte har jeg gjort ting før jeg tenker, det har for såvidt endt bra, men kan jo gå andre veier også. Snakker mye, veldig mye har jeg fått høre.. Bergenser vet du 😉 Nei, jeg er snill og er veldig familiekjær.

Som jeg skrev i forrige spørsmål, videoer kommer på løpende bånd nå!

Hva slags kamera bruker du og hvilke app redigerer du bildene med?

Jeg bruker, som jeg har sagt flere ganger, Sony A5000. Jeg sverger til det, fordi det gir akkurat det jeg skal ha og mer til, for en billigere penge. Som regel handler det ikke om hvilket kamera man bruker, men hvilken linse du bruker. 🙂 jeg har 18-50 mm, og den jeg sverger aller mest til; 1.8 50 mm! Den er helt fantastisk!

Jeg redigerer bildene mine som regel i Afterlight hvis de skal på Instagram, og noen ganger for bloggen også. Jeg lastet den ned for flere år siden, men tror ikke den koster så mye 😉 verdt pengene hvertfall!

Hvilke innstillinger bruker du for å få så blurry bakgrunn? Kan du lage et innlegg om det?

Da bruker jeg linsen jeg forklarte over, og så har jeg det på 1.8, slik at fokuset stilles helt inn på meg og at detaljer bak glir vekk. Jeg tenkte å lage et innlegg om kameraet og linsen/redigering fordi det er så mange som lurer på det!

Hei! Bor du hjemme eller har du fått deg egen leilighet? 🙂

Jeg bor i Oslo, så jeg bor i leilighet, og jeg har bodd hjemmefra i to år, så dette blir det tredje året hjemmefra 🙂

Hva er favorittplaggene i garderoben din?

Her kommer det et innlegg veldig veldig snart som dere vil like, men kan nevne et par ting. Jeg er skofanatiker, har sikkert over 40 par sko. Ellers elsker jeg enkle ting, med litt farge på som i tilbehøret. Skinnjakken har vært en favoritt, samt enkle og tidløse kåper eller vesker. Chanel-leppestiften er også en favoritt fordi det gir farge! 🙂


Da håper jeg dere har fått svar på noe av det dere lurte på, og hvis ikke, fyr løs så skal jeg være flinkere til å svare dere! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *