end of the week

Denne helgen har vært deilig fra begynnelse til slutt. Jeg har vært en tur på hytten med mamma, og vi har slappet av og kost oss skikkelig. Vi har egentlig ikke gjort noe produktivt, men jeg tror ingen av oss hadde dårlig samvittighet. Det er viktig å lade batteriene og slappe av. Nyte tiden og øyeblikkene med de man er glad i. Søndagsmodusen slo inn i morges, og jeg har utnyttet det til det fulle! De siste timene har jeg slukt en hel del inspirasjonsbilder og jeg har planlagt uken som kommer. Alt fra trening til jobb, til hvilke planer jeg har. Det er greit å ha en struktur på hva som skjer, ellers er det så altfor lett å glemme noe!  På tirsdag er det klart for frisørtime, og jeg har veldig lyst på en stor forandring, nemlig lang bob.


  cel1


  Dette er frisyrene jeg liker best, men jeg har vanskelig for å helt bestemme meg. Nå skal jeg se litt på serier før jeg skal legge meg tidlig i kveld. Det blir deilig, for jeg har planer om å stå tidlig opp for å rekke en joggetur på morgenkvisten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *