en spesiell opplevelse

Hei dere! H e r r e g u d for en nydelig konsert The Weeknd leverte i går. Jeg stod der, sammen med mamma, og nøt hvert eneste ord som kom ut av munnen hans. Tilstedeværelsen hans gjorde at dette er en konsert jeg sent vil glemme.

Er det sommer, så er det sommer, er ikke det man sier? Uansett, jeg kjente beina ble litt kalde i går, men det fikk bare være. Det var likevel kjekt at den ene dagen sommeren valgte å komme til Bergen var i går! Haha, nei, men seriøst. Det er krise hvor dårlig vær det har vært i Bergen nå som jeg har vært her…

splash of color

I simply love this knot and a scarf

Kjole MONKI
Jakke BASIC APPAREL
Solbriller RAYBAN

Nå skal mamma og jeg gå en liten tur i kveldssolen. Det er noe spesielt med det å gå i stille omgivelser og kjenne havlukten. Vinden som danser med håret, og knitringen til steiner under skoene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *