en kampanje med mening

Forrige uke var jeg på et frokostevent sammen med Lindex og Rosa Sløyfe. De har en ny kampanje som traff meg rett i hjertet. Oktober er her, og denne måneden er som kanskje de fleste vet, en måned hvor brystkreft blir fremmet som fokuspunkt. Jeg, som en som jobber innenfor helse, har sett hvordan kan påvirke mennesker. Vi alle kjenner en eller en som kjenner noen som er påvirket av kreft. Da synes jeg det er ekstra fint at jeg som blogger kan fremme saken.

“Brystkreft er den vanligste kreftformen blant kvinner. 

3415

kvinner fikk brystkreft i 2015″

I denne kampanjen som Rosa Sløyfe har samarbeidet med Lindex og Kathrine Sørland, så er det mange koselige plagg som er nydelige til en rolig morgen…. eller i Mikado-suiten på Grand Hotell 😉

Det er mange nydelige plagg, både som nattøy, undertøy og ikke minst dette deilige kasjmirsettet. Dette er altså gode plagg som man kan bruke til kos og rolige dager. I tillegg går 10% av inntektene til Brystkreftforeningen. Noe jeg elsker.

Kreft er forferdelig. Det er enda en sykdom som tar altfor mange liv. Det å studere sykepleie og anatomi har gjort at jeg har blitt obs på flere ting og gjør små ting for å forhindre.

Dette kan dere gjøre selv jenter; 

Vi jenter kan kjapt sjekke oss i dusjen om vi finner noe unormalt i brystene. Bruk håndflaten din og trykk forsiktig på brystene. Grunnen til at du bruker flaten og ikke fingertuppene er fordi man kjenner bedre og over større områder. Kjenner du en kul som ikke beveger seg, så er det verdt å bestille time hos legen. Sjekk gjerne armhuler også. Hele brystregionen.

I tillegg vil jeg oppfordre til Thea Steen sin kampanje #sjekkdeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *