en dag på et slott

min nydelige mamma

Sitter i sengen. Puslete og med litt feber. I helgen har jeg kost meg siden jeg kom hjem, og det har gått utover den litt slitne kroppen min. Det er ikke lett å stoppe opp før man må, og nå får jeg straff for det. Som dere vet var jeg jo i Stockholm med familien, og jeg knipset et par bilder av slottet vi bodde på. Er ikke hver gang man kan si at man har bodd på et, og det ville jeg utnytte!

Det var helt nydelig der, med flere rom enn man kunne drømme om, og maten var veldig god. Det var en så fin reise med familien, og jeg kjenner at jeg får hjemlengsel når jeg skriver dette. De betyr så mye for meg, og det er lett å ta ting for gitt. Nå derimot, skal jeg legge meg under dynen, for jeg holder på å fryse ihjel, og sette på Sex and the City på repeat. Det er min all time favorite serie!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *