easy fruit pie


DSC01567


God kveld og god helg fra hytten! Vi kom sent frem i gårkveld og dagen i dag har bare gått til avslapping og litt lørdagskos og shopping nede i Gol sentrum. Søtsuget meldte seg da mamma og jeg satt på kaféen, så vi ble enige om at jeg skulle lage en terte til dessert denne lørdagskvelden. Noe skjedde da jeg lagde den så resultatet ble ikke helt slik jeg ønsket, men smaken var god. Litt sur, men frisk og god!


  DSC01573


  Hvis dere ønsker oppskrift så kan jeg lage et eget innlegg for det. Ellers så gleder jeg meg til i morgen for da skal vi ta fatt på skiene, og jeg som har kjøpt meg helt nytt utstyr og nye klær, gleder meg som en liten unge. Kjenne vinden og solen om hverandre på kinnene og gleden av å være ute i norsk natur. Ingenting kan slå det!

Håper dere har en fin helg så langt, så snakkes vi mer i morgen! Klem?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *