drøm deg bort

dress

Har du sett en mer drømmende kjole? Jeg drømte meg bort i den mens jeg gikk gatelangs, iført den nye luggen min. Blomstene som omfavner meg. En siste klem fra sommeren mens den blekner bort, mens fargene fra trærne kommer frem.

“what I like about her is that she blooms whether you water her or not. whether you giver her light or not. she exists without your existence.”

bilder Madeleine Lohne @eddam

– I´m wearing – 

______________________________________________

dress / LINDEX
shoes / ZARA

I dag har jeg tenkt mye, snakket litt og gjort mindre. Du vet de dagene du setter opp noen mål. Jeg har kjøpt meg en notatblokk hvor det står ting jeg må gjøre. Under ett av punktene står det også “when pigs fly“. I dag er en sånn dag. Jeg vil gjøre ting en gang. Og det får bli i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *