did you say summer?

Hei dere skjønne! Jeg forstår virkelig ikke hvordan jeg har fått dere til å klikke dere innom selv om jeg har vært fraværende de siste dagene. Det har altså vært så utrolig stress og en stor påkjenning å flytte at jeg har vært sliten og trøtt de få timene jeg har hatt fri. I tillegg har jeg jobbet på Amanda, så jeg har ikke fått stoppet innom og sagt hei. Tankene mine har hele tiden vært på dere, og jeg blir så rørt og glad over at dere er innom uansett. Denne jenta setter stor pris på det! DSC02555Tenk at det er 2 juni allerede – og la oss si det slik, det virker ikke som det i det hele tatt med tanke på den regnbyen som er utenfor akkurat nå. Helt tragisk, at det er en slik sommer vi har i vente. Jeg er glad jeg reiser til New York og Miami i løpet av tre uker. Så fort allerede? Det gir meg motivasjon til  å holde ut regnet litt til 😉 Da jeg ble nominert til årets stylista grep en tanke fatt i meg om at jeg måtte skaffe den perfekte toppen. Jeg har funnet den – en blanding mellom himmel og skyer – et kunstverk i seg selv. Dere får se den i morgen! Det ble mye snikksnakk nå, men jeg har jo ikke fått skrevet fra meg på et par dager så nå får dere igjen! Mange gode innlegg som kommer de neste dagene! Stor klem til dere alle ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *