DEN PERFEKTE HØSTKÅPEN!

 

 

annonse/ inneholder annonselenker

 

Det er så vakkert nå som høsten melder sin fulle ankomst! Dere vet jo at jeg var på hytten, og der var det virkelig blitt masse forskjellige farger på trærne. Jeg må si at jeg gleder meg til den samme fargepaletten inntar alle trærne i Oslo. Det føles så hjemmekoselig; vinden som blåser, trærne som danser og bladene som faller. Den knaselyden som kommer etter man tråkker på et som ligger på bakken. Høsten. 

 

the crisp fall. necessities:
candles
hot chocolate
plenty of rugs
a Disney movie

the perfect coat 
for every day use

Selv om været har snudd litt, i hvertfall har gradestokken det (!) og man har måtte ta på seg varmere klær nå som det blir kaldere. Jeg har gått i kåper og jakker i flere uker, men det betyr ikke at det trenger å gå på kvalitet eller stil. Selv om det regner (okei, kanskje ikke like mye som i Bergen, haha!) så trenger man ikke gå med regnjakke eller vinterjakker som er kun for praktisk bruk. De kåpene jeg sverger til er de som er klassiske, enkle og at kvaliteten er god. Gå gjerne for en farge du kan bruke til flere plagg slik at kåpen din kan bli et nøkkelplagg i løpet av vintersesongen!

Jeg husker en gang jeg stod på Zara i Karl Johan en høstdag for noen år siden. Dette var før jeg flyttet til Oslo, og jeg skulle shoppe litt før jeg skulle ta flyet hjem til Bergen igjen. Der stod jeg inne mellom alle plaggene, holdt i en genser, en topp og en bukse, i tillegg til en svart kåpe. Kåpen synes jeg var dyr; den kostet litt over 1299,-. Den var svart, i ull og var helt enkel uten noen detaljer. Jeg stod der og funderte på om jeg kom til å bruke den, eller om jeg kom til å angre å ha brukt så mye penger på ett plagg. Likevel bestemte jeg meg for å kjøpe den.

Enda i dag har jeg den og bruker den ofte. Det er blitt ett av mine beste kjøp og ett av de plaggene jeg sverger til.

 

Den svarte kåpen ligner veldig på denne jeg har på meg på disse bildene, og jeg har en teori om at denne fargen kommer til å bli en jeg kommer til å bruke mye den kommende høsten og vinteren. Den er varm i fargen, men igjen ikke for varm. Den er  god å ha på, samtidig som den er ganske “tung i stoffet”. Den legger seg fint og jeg synes den er veldig varm! Perfekt for høsten!  Du kan finne den her fra Lindex  ♥

Jeg har gjort litt yoga i dag på morgentimene. Nå er det klart for litt frokost, så skal jeg redigere litt video til dere! Det er på høy tid at dere får se litt action igjen! Ha en fin dag, klem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *