delicate underwear & giveaway

sponset innlegg

Jeg er alltid på utkikk etter kvalitet når det gjelder undertøy, og da jeg fikk nyss om yUwear, ble jeg veldig interessert. Det er en undertøysserie som baserer seg på det enkle som skal gli rett inn i basisgarderoben.

Noen fine egenskaper med dette undertøyet er at det faktisk er hele 75 % bambusviskose, som gjør at det er mye mer komfortabelt og at det puster mye bedre enn vanlig bomull.

Det er ingen irriterende lapper som henger på det. Jeg tror det er mange som er enige med meg når det gjelder irriterende og kløende merkelapper som ikke er lett å rette på.

Kvaliteten på denne serien er så god, at jeg måtte sitte å ta på det litt før jeg skulle ta bilder. Dette er nok en serie jeg kan bli utrolig glad i.

Det er både til mann og kvinne. Fargene de kommer i er hvit, nude og koksgrå.

I tillegg er det så enkelt å kjøpe hos yUwear, superrask levering og god service. De er opptatt av at produktene deres skal være laget på en bærekraftig måte, og derfor er det ingen farlige kjemikalier som er brukt under denne prosessen.

Så søt beskjed fra de også!

For meg er det viktigste å føle meg vel, fin og fresh. Denne undertøysserien er noe jeg anbefaler til dere. Sjekk gjerne ut sortimentet deres her.
*
Såå, til overskriften. Jeg er så fornøyd med denne serien, at jeg har fått muligheten til å gi en pakke med slike til en av dere.
Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere i innlegget OG like facebook-siden min her

Lykke til! Love 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *