DEILIGE CHOCOLATE CHIP COOKIES

Disse kjeksene er til å få vann i munnen av. Jeg har terpet og terpet på oppskriften slik at den skal bli best mulig. Jeg har ikke fått tatt noen skikkelig gode bilder av de, men stol på meg når jeg sier at de er gode. Det må være den beste oppskriften jeg har lagd og de blir bare bedre og bedre for hver gang! SÅ gøy, og så gode. Yummy

 

Oppskrift: 

250 g smør

150 g sukker

150 g brunt sukker

2 store egg

1 ts bakepulver

320 -350 g hvetemel

300 gr (brukte kun 200 g) kokesjokolade. 
Bruker både lys og mørk kokesjokolade! 

 

Fremgangsmåte: 

Sett deigen kjølig i 30 min.
Forme kuler 
(prøvde litt mindre enn en spiseskje og de ble perfekte!)
Sett dem på en stekeplate dekket med bakepapir 
(mindre kaker hadde jeg 12 stk på ett brett, ellers
9 stk på ett brett) 

Trykk kakene litt flate med hendene.

Stekes midt i ovnen i 10-12 min på 180 grader.
La de avkjøles på platen, da beholder de den saftige 
kjernen og for å stivne skikkelig. 

NYT. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *