dash of colour

lånt veske fra Gina Tricot, bukse lånt fra Lindex

Hjelpes for en dag det var i går! De som følger meg på snapchat (siljeokland), har vel sett at jeg tok litt av? Haha. Uansett, min første 17.mai er overstått og jeg er så fornøyd. Jeg hadde ingen store planer, og ville ta det på sikt. Det endte med å bli en super feiring, og jeg storkoste meg.

Her er litt flere bilder fra Stockholm med YSL, siden så mange har spurt om antrekket! 🙂

Bukse LINDEX
Body H&M
Sko NELLY
Jakke IVYREVEL
Veske GINA TRICOT

Jeg er mildt sagt sliten og har brukt dagen på å se ferdig Riverdale. Er det noen som har sett det? Fy søren, den serien er bra. Jeg gråt en god del i de siste episodene, og jeg synes den er så spesiell. Skikkelig bra! Noen som har tips til andre gode serier? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *