dark green love


Okei, hvor tøff er ikke denne hatten. Jeg har lett lenge etter en hatt som kan brukes til både svart, brune farger, men som likevel ikke tar farge fra ansiktet mitt. En stk glad jente!
Resten av antrekket får dere senere. Det har blitt litt sene oppdateringer fra meg, men det er på grunn av skole. Jeg liker å holde skolesnakket borte fra bloggen, fordi jeg liker selv å lese om andre ting. Så, over til en annen ting! I kveld er det klart for denne ukens peptalk. Noen som vil gjette hva det er denne uken?

*

Translation: How cool isn´t this hat. I just love it, and after a long and hard fight, I finally found it. I can wear it to most colours, and it still doesn´t take colours from my face. Thumbs up!
Rest of the outfit comes later. There´s been a lack of updates and if I have updated you guys, it´s been pretty late in the day. All because of school… But, over to some other stuff! Tonight it´s time for this week´s peptalk. Do you wanna guess which theme its this time?

Har fått mange mail og spørsmål gjennom andre steder enn bloggen, og tenker at jeg kommer til å legge det ut i morgen. Så hvis du har noen siste spørsmål er det bare å skyte løs! 
I kveld er faktisk planen å dra en gjeng og se Stand-up med en stor gjeng studenter. Det er i regi av Dnb, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg elsker latter, dårlige vitser og god stemning! 

*

Translation: I´ve got a lot of mails and questions from other places than the blog and I´m going to post the questions and answers tomorrow. Tonight´s the plan to go to a stand up- arrangement. I hope that its bad jokes and good vibes. Can´t wait! 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *