dark green inspo

I det siste har jeg hatt en skikkelig cravings på alt av mørke og dype grønnfarger. Det er så mye liv, så mye stillhet og renhet. Jeg har søkt etter en viss plante, og jeg har funnet varianter av den, men ikke den perfekte enda.. haha. Rart å egentlig gå så lenge etter en grønn plante, men må man så må man! Derfor blir ukens inspo og moodboard en variant av de siste dagene som har omhandlet den grønne planten.

​alle bildene er selvsagt fra pinterest. 

I morgen starter skolen. Det er så rart å kjenne på denne følelsen. En god og rar følelse som sitter i meg, spent, nervøs, glad og motivert. Gleder meg til å bli kjent med så mange forskjellige folk! Da jeg møtte en gjeng som jeg skal studere med på fredag var det helt sinnsykt gøy. Det var spennende, vi var omtrent 30 stk som ikke kjente hverandre og jeg føler allerede at jeg har fått meg venner som jeg trives utrolig godt med!

Nå skal jeg dra ut og gjøre noen ærender. Deretter skal jeg på yoga, og dét gleder jeg meg veldig til. Har ikke vært der på ages, så det er virkelig på tide! Gjøre kroppen og sinnet klar for en uke med fylla i fadderuken 🙂 Vi snakkes, my loves.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *