CURLY FESTIVE LOOK

reklame

God morgen, eller heter det vel egentlig god dag? Uansett, jeg har allerede vært rundt om, så jeg kommer innom for å vise dere videoen jeg lovet dere! I samarbeid med Babyliss har jeg tatt for meg flere ulike produkter, og her viser jeg deg hvordan man enkelt kan krølle håret på 1 – 2 – 3!


Grunnen til at jeg liker Babyliss er at det er produkter som er greie på pris og
som likevel leverer det de skal! De er så enkel å bruke!  Sett deg tilbake, sett videoen på høy kvalitet,
og få litt inspirasjon til julefrisyrene 🙂

 

Nå skal jeg jobbe litt videre, før jeg skal på julelunsj med Bianco! Jeg ser at været ikke er helt topp i dag, og da er det bare til å gjøre seg klar til en dag innenfor de fire veggene mine! Når jeg tenker meg om er det ikke fire, men la gå. Dere skjønner tegningen 🙂 Håper dagen deres er fin.

xX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *