confidence is the clue

inneholder sponsede produkter

Hey, my loves. Hvordan er onsdagen deres så langt? Jeg har handlet inn litt planter, holder på å filme til videoblogg nå som jeg tenker kommer i morgen! Da året bikket fra 2016 til 2017, var et av mine “ikke-mål” (altså et nyttårsforsett som ikke er et forsett, fordi jeg mener man hele tiden kan gjøre det bedre eller endre noe).. – verdens lengste parantes, haha! Uansett! Da var det å spise sunt og trene kontinuerlig. Være den beste versjonen av meg selv. Det vil si trene regelmessig, begynne skikkelig med yoga igjen, har savnet det skikkelig etter at ryggen ble litt vond for et år siden. Get Inspired har den perfekte motivasjonsboosten, fordi produktene deres oser av farger og kvalitet. Slik treningen skal være!

tights herfra og topp herfra

Denne toppen og tightsen er absolutt blitt en av mine favorittprodukter! Tightsen fra Rönisch har glidd rett inn i bunken med favorittplagg, og ja, det har jeg! Toppen er supergod, også fra Rönisch. Nå er det faktisk salg på begge, så smell innom og sikre deg en du også! Du vil ikke angre!

alle bildene tatt av Mikkel Bogen – Instagram; @mikkelbogen

Håper dere likte innlegget i går, følte meg veldig inspirert, og da kommer ordene lett. Nå skal jeg ta på meg treningstøyet (både tightsen og toppen, haha!) så skal jeg på trening med fokus på rumpe! Håper dagen din blir super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *