coco for chocolate cookies


coco


God kveld! Dette har vært en hektisk dag, jeg klarte å forsove meg til jobb (rakk det allikevel i god tid før jeg begynte da.. hehe) og dro hjem etter jobb. Skulle trent, men jeg prioriterte heller en god middag Thai-gryte og ligge i sengen og se på serier. Ja, det føltes veldig godt! Før jeg skriver videre vil jeg takke alle som kommer innom, og alle som legger igjen en hilsen! Det varmer og motiverer veldig! Overskriften forklarer ganske enkelt og greit hva jeg har gjort de siste timene; vært så utrolig godtesyk at jeg måtte kjøpe meg noen ingredienser. Jeg lagde en sunnere(!) variant av chocolate chip cookies! Og jammen var ikke de velsmakende 🙂 Jeg storkoste meg med en eller to, ja kanskje tre før jeg stoppet meg selv, hehe 😉


coco2


  Nå skal jeg se litt videre og så lukke øynene. Får håpe jeg klarer å sovne raskere i kveld enn det jeg gjorde i går, det var ikke noe kjekt! Oppskriften på disse gode kjeksene, vil dere ha den? ?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *