bohemian vibes

Siste dag med jobb i kveld før jeg kan puste lettet ut i et par dager. Det har gått overraskende godt faktisk. Jeg har ikke blitt utslitt, men man kjenner jo det i både kropp og sinn etter 7 timer på konstant. Nå jobber jeg i Bergen igjen, og da blir det jo mye “nytt” selv om jeg har jobbet der før.

I morgen blir det høydepunktet for uken, nemlig Silent Disco. Er det noen som har vært på det? Det må dere prøve. MÅ! Det er såå gøy. Skal se om jeg kan få tatt litt bilder, haha! 🙂 Det er verdt det, og en helt annen type bytur, og det er det jeg liker. Altså, det er fullt fra kl 22 – det sier litt!

Jeg har virkelig fått sansen for det mer naturlige; jordfarger, mer fine stoffer, og ja, mønster. Jeg elsker denne toppen som er fra Sissel Edelbo, den har jeg gått med flere ganger, og jeg får så mange kommentarer på at den er så fin. I tillegg bruker jeg å ha håret i en lav dutt, og da er det perfekt med litt farger, og da bruker jeg hårbåndet som også er fra Sissel Edelbo. Har brukt det så mye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *