BOBLELUNSJ x ALBERT BISTRO

 i samarbeid med Albert Bistro

Sist uke feiret vi fine Kamilla sin bursdag, og da Albert Bistro var så snille å hjelpe til med å lage en minnesrik feiring, slo det gnistrer hos meg! Det var helt perfekt. Stedet, stemningen og menyen er helt perfekt for en slik feiring, akkurat som at det lille stedet som gir en bit av Paris i Oslo er perfekt for en kopp kaffe eller lunsj som middag.

Da vi kom inn døren, stod glassene allerede klar med bobler i. En perfekt start på feiringen for oss, og da fikk de deiligste dessertene servert på rams og rekke, var både syn og mager i ekstase! Det var alt fra sjokolade mousse, til eplekake, makroner med forskjellige smaker, og pistasjeis sammen med en deilig karamell. Munnen min løper løpsk nå som jeg skriver om det!

"A little piece of Paris in Oslo..."

Altså se hvor deilige og innbydende rettene så ut. Jeg anbefaler alle å ta seg en tur innom hvis man ønsker noe litt annet enn typisk norsk mat, og så ville jeg anbefalt det for de som har en søt tann, slik som meg 😉 Tusen takk til Albert Bistro som hjalp meg å lage en minnesrik dag for oss alle. Jeg gleder meg til å dra tilbake dit.

Albert Bistro ligger på Aker Brygge, rett ved trikkestoppet nesten.
Dere kan ringe og bestille bord på 21 02 36 30, og booke bord HER

 Jeg har laget en video fra dagen som jeg vil poste også så fort jeg har fått redigert den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *