BLUE HOOD

inneholder annonselinker


Dette antrekket får meg til å føle så mye. I det jeg gikk i det, følte jeg meg stor og rå. Jeg følte at verden lå for mine føtter, og at jeg skulle klare å bære meg selv. Dette antrekket fikk meg til å føle meg vakker, kul og unik. Hvorfor vet jeg ikke helt, men noen ganger klaffer ting, selv om det kanskje ikke skal det helt. Dagen var grå og kald, litt slik jeg følte meg innvendig. Men da vi tok disse bildene, kunne jeg føle at jeg så bra ut. Kanskje jeg trengte å føle det.


// This outfit made me feel so much. It made me feel powerful and full of life. It made me feel like I was invincible and that I could take the world. And in that moment it felt like my feet could carry me. Maybe, just maybe I needed that feeling that day. //

little blue riding hood

 

Ta på deg din grønne kappe, og vær forandringen du vil se i samfunnet. Gi et smil videre, eller gi et kompliment. Det koster så lite å være grei, og jeg er sikker på at hvis alle hadde gjort én eller fem gode gjerninger i løpet av en dag, ville verden vært et litt bedre sted.

// Be kind and good to the people around you. Spread love and happiness.//

bilder tatt av Madeleine Lohne

 

Jakke / H&M
Skjørt / H&M
Genser / 2ND DAY
Sko / BIANCO
Klokke / DANIEL WELLINGTON (Fra On:U)

 

Jeg holder på å lage noe spennende til dere. Det tar litt tid, men jeg tror det vil være verdt det. Nå skal jeg trippe ned til butikken, pante noen flasker og kjøpe meg en etterlengtet Pepsi Max etter jeg har postet en gave. Tenk at det er under to uker til julaften dere.. Det er helt rart å tenke på. Jeg hadde julefølelsen, men nå virker det som den har smeltet vekk sammen med snøen..

//I´m making something cool for you guys. It takes some time, but I´m sure it´s worth it when  I´m done. I´m going down to the shop now, need to shop some stuff. //

xX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *