Black and white

God onsdag, dere! Ser ut til at det fine høstværet holder seg ved like, hvertfall her i Bergen. Jeg nyter at solen skinner, og veldig glad for at det temperaturen er noen lunde grei. Jeg gikk for en svart og hvit kombinasjon da en venninne og jeg tok en spasertur inn til sentrum og spiste kinesisk. Guilty pleasure? Absolutt, men verdt det! parken1 Det er så mye som skjer videre i uken, mye kjekke ting som dere får glede av også! Selv om vi går mot høsten vil jeg nesten si vi går mot lysere tider, slik virker det hvertfall for meg 🙂 Nå skal jeg inn til sentrum igjen en liten tur. Jeg hentet det nye kameraet mitt i går, er så fornøyd! Lurte litt på om jeg ønsket den modellen, tydeligvis gjør jeg det, for jeg vurderer ikke det lenger! Ha en strålende onsdag videre!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *