Beautytrend

//sponset behandling

Før jeg reiste til Bali fikk jeg bli skikkelig pampet opp og dullet med. Jeg tilbragte en hel formiddag på Beautytrend sine lokaler i Eldoradogården. Atmosfæren og behandlingene gjør begge godt for både kropp og sjel.


  beautytrend beautytrend1

 Kjempefine lokaler, hyggelig personale og en god atmosfære. Alt for at man som kunde skal kunne føle seg komfortabel og tilfreds. Jeg storkoste meg veldig!

beautytrend3 DSC01300 DSC01302 DSC01303 Jeg gikk for en nude farge som går til det meste, og jeg elsket fargen. Kunne ikke stoppe å se ned på mine fine negler på flyet eller da jeg lå på stranden. Ble så fornøyd med neglene! beautytrend2 I tillegg fikk jeg fikset på brynene mine. Jeg synes brynene former ansiktet og jeg synes derfor det er viktig å ha bryn som passer til din ansiktsform.


Pssst! Nå har jeg en god nyhet til mine lesere! Jeg deler ut hele 50 gavekort med en verdi på kr 200 som kan brukes på alle behandlinger over 400 kr på mitt favorittsenter Beautytrend Nesttun! Er ikke dette en fin måte å starte påsken på så vet ikke jeg!

 Få gavekortet ditt HER ? Er så glad for å kunne gi noe tilbake til dere og synes dette er så kjekt da skjønnhet er noe jeg er opptatt av.

De 50 første som klikker seg inn, får gavekortet tilsendt innen 72 timer og da er det gyldig i en hel måned!

Ønskelig behandling bookes deretter HER ?

KLEM ?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *