bad i solnedgangen

Jeg sitter plantet i sengen, med turban på hodet. Leser gjennom kommentarer og det dere har skrevet. Det at dere følger med, skriver og er aktive gir meg så mye. Og jeg elsker (!) at dere sender meg meldinger om at dere har lest Det Nye. Det føles stort, uendelig stort for lille meg. At min lille stemme føles stor og kraftig. Det gjør noe med en.

Birgitte og jeg knipset et par bilder på søndag før vi tok oss et kveldsbad på Sørenga. Det var perfekt temperatur i vannet. Man kjente nesten ikke at man hoppet uti. Selvfølgelig kjenner man det, men ikke på den måten “Åååhhh, så kaldt det var” og så hakker man tenner mens man febrilsk svømmer innover. Nei, det var deilig, jeg ble uti og nøt det. Tærne som stakk opp av vannoverflaten mellom bølgene. Det å kjenne saltet sette seg i håret. Våt bikini, lufttørket hår som blir umulig dagen etter. Ja, sommeren i Norge er ikke så gale.

– english – 

I´m sitting here in my bed, with a turban after a long hot shower. I´m reading your comments, and it makes my heart skip a beat. I´m so touched by all your engagement the last couple of weeks. Especially regarding my article for Det Nye. It´s big for me. Feeling that my little voice is making a difference.

Birgitte and I shot some photos before we took a swim at Sørenga. It was a perfect moment. The water was perfect tempered and everything was good. The summer in Norway isn´t that bad when its like that.


ganske, helt enkelt, veldig lykkelig om dagen. livet smiler 🙂

kjole GINA TRICOT
sko DINSKO
sunnies RAYBAN

Nå skal jeg legge meg straks. I morgen skal jeg få ordnet noe som flere av dere har etterspurt. Jeg håper det blir bra! Til da – tudelidu!

Now I´m going to sleep any minute. I´m fixing something that many of you have been requesting. I hope its good. Until then – tudelidu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *