always by my side

Når man er mye på farten, er det viktig å ha med det viktigste. Sett bort ifra både mobil, lader, kamera, vannflaske etc… så er det en god del andre ting som jeg synes er elementære i en hektisk hverdag. Både for å holde meg fresh og “på” hele tiden, men også for å kunne slappe av når det er muligheter for det. Som når man nyter en kopp kaffe på en café eller noe…. ☺

☛ my essentials ☚

First things first! Almanakken min går jeg ingen steder uten. Jeg kan seriøst ikke forstå de som bruker mobil til kalender. Jeg ha det i papirform. Det føles endelig, konkret og mye mer strukturert.

Away from the face. Jeg har alltid med meg ett eller annet bånd som jeg kan ta håret bort fra ansiktet. Strikk, tørkle, eller klemme. Jeg må ha det tilgjengelig.

Stay fresh all over Okei, de fleste jenter kan desidert relatere seg til denne. Du har spist med venninner, eller har vært ute hele dagen, og blir oppringt av en eller annen som du har datet en stund. Du føler du må hjemom først for å freshe opp, du vet, hele kroppen. Jeg har kjøpt DEODOC sine servietter. Slik at man kan gå fra en ting til en annen uten å gå hjemom! Så lurt! I tillegg er alltid plaster, gjennomsiktig neglelakk og pads til øynene med meg.

Smell good. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Parfymen Addicted by Dior, er blitt en duft som mange assosierer med meg, og det gjør meg litt lykkelig. Den lukter såå godt, og jeg må ha den med meg overalt. Til og med på byen med venninner. Alltid!

Read & relax. Jeg pleier å ha med meg en bok hvor enn jeg går, fordi det er så greit hvis jeg får gleden av å kunne ta en kaffe alene et sted. Ofte setter jeg meg på en benk i en park, mellom forskjellige planer.

Stay hydrated and glowy Jeg synes det er viktig å kunne holde huden frisk og glødende. Det aller første: solkrem. Det er så viktig jenter! Høy faktor til ansiktet. Utover dagen har jeg med meg body mist for å friske opp ansiktet. Leppomade med solfaktor, en med litt farge og en normal for å holde leppene fine og friske. Jeg har begynt å bruke serumet fra Lumene (gir en nydelig glød!). Ellers bruker jeg YSL sin Touche Eclat for hightlighting. Rougen fra Jane Iredale er blitt min nye favoritt i kinnene. Et lite tips? Bruk den som contour. Så nydelig og dus farge 🙂

For your beautiful eyes Det er viktig å passe på øynene. Bruk solbriller når du er i solen og ellers når det passer antrekket 😉 Ellers bruker jeg Clear Eyes for trøtte øyne. De er så fantastiske, og øynene blir så hvite. Elementært på dager hvor kroppen er ekstra sliten 🙂 Jeg synes det er så smart at de har fått det til Norge. Før hamstret jeg i utlandet og kjøpte på Ebay.

Sanitize Er det noen som egentlig går uten antibac? Haha, denne med kokoslukt er himmelsk.

Har du noen ting du ikke kan gå hjemmefra uten? ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *