ALL THE CHRISTMAS BLISS

"O holly holly  Christmas"

Heisann og hoppsan! Jeg er rimelig sliten etter helgen, jeg måtte jobbe dobbelt lørdag og i går morges, så med lite søvn og mye gjøre, ble ukestarten litt tyngre enn planlagt… Jeg har akkurat vært med Kamilla og Aron, vi har utforsket “Jul i Vinterland” på Karl Johan. Barnet i meg kom frem, og det var så koselig! Likevel må jeg si at det var bikkjekaldt; helt sinnsykt kaldt. Glad for at jeg har fingrene mine enda 😉

Jeg er blitt helt frelst av julefølelsen dette året. Alt fra julepynt hjemme, til julekalendere og det å høre på julesanger mens jeg går fra ærend til ærend. Tenkte å lage et innlegg dedikert til dette!

Ville vise dere dette antrekket før jeg løper videre til trening! Jeg elsker denne røde genseren, her har jeg matchet den til en svart bukse og det svarte beltet. Digger at det er litt stort. Når jeg går med større gensere, er det viktig for meg å få en midje, og da hjelper et belte veldig godt til 🙂

sweater / GINA TRICOT
belt / LINDEX
pants / LUI JOE 

Vi snakkes senere! Er dere klare for en video?

xX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *