Adams Matkasse

skrevet i samarbeid med Adams MatkasseDSC04470-2


  I en hektisk hverdag som min så prioriterer jeg ikke mat på den riktige måten, og jeg tar ofte til enkle løsninger som ikke gir meg nok næring eller de produktene jeg kanskje burde fått i meg. Når det gjelder mat, så er jeg så interessert og elsker å lage det, så da jeg fikk nyss i hva Adams Matkasse tilbyr, var jeg rask på labben! Det er rett og slett en ordning som gjør at du får tilsendt en matkasse i uken, hvor det er varierte og gode oppskrifter til rettene som ligger oppi kassen. Hvor deilig er det vel ikke å slippe å tenke på hva man skal ha til middag når du bare følger oppskriften? Jeg elsket dette og synes det var så mye gøyere å lage middag. Spesielt da jeg lagde brosme, som jeg aldri hadde hørt om før, men som var veldig godt 🙂 Tommel opp! DSC04471-2 DSC04459 DSC04488 DSC04505

Når du bestiller en matkasse hos dem, starter du opp et abonnement, helt uten bindingstid! Du kan når som helst bytte kasse, pause en leveranse eller pause ditt abonnement.

De leverer mandager mellom 16.00 og 22.00, og om du ikke er hjemme plasseres matkassen din på et trygt sted. Deretter informeres du per SMS om at matkassen venter på deg hjemme. Du trenger altså ikke være hjemme!


De forskjellige matkassene de har er: Originalkassen –  passer for deg som har bedre tid i hverdagen, og ønsker å lage inspirerende og utfordrende middagsretter.

Barnekassen – består av enkle retter og gjenkjennelige smaker, som passer for både store og små i familien.

Ekspresskassen – passer for deg som vil ha raske, enkle og gode middagsretter i en travel hverdag.

Fri for-kassen – er Norges eneste allergivennlige matkasse. Helt fri for egg, melk og gluten, og like næringsrik.


Jeg har Ekspresskassen, og jeg er så fornøyd med utvalget av produktene og matrettene, og den er virkelig en rask og enkel kasse som gjør det mulig for meg å få i meg de rette næringstoffene i en hektisk studenthverdag. Jeg har fått utvidet smaksløkene mine, og ser at kreativ matlaging aldeles ikke trenger å ta lang tid eller koste mye penger!

Les mer om tilbudet deres og de gode kassene deres HER 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *