a touch of red …

inneholder sponset produkt

Er det noe som har slått skikkelig an denne høsten, så er jo det “a pop of color”! Rød er ingen unntak og jeg må si jeg føler fargen er så… sensuell. Den er så vakker, elegant og klar. Jeg elsker fargen, og er så glad for at den er på topp nå når det blir kaldere. Jeg er blitt flinkere å eksperimentere med farger. Nå er det jo så gøy!

Jacket

are you my 2nd lover? 

Denne jakken er alt. Da jeg fikk se den på showrommet, hvinte jeg i ekstase over hvor v.a.k.k.e.r den var. Perfeksjon vil noen kalle det. Jeg smilte fra øre til øre da jeg tok den på. Forsiktig, som om den var knuselig… Såå myk!

“The fact is, sometimes it´s hard to walk in a single woman´s shoes. That´s why we need really special ones now and then – to make the walk a little more fun..”

– Carrie Bradshaw

alle bildene er tatt av Madeleine Lohne @eddam

– I´m wearing –

jacket / 2ND DAY (annonselenke)
tee / 2ND DAY (annonselenke)
pants / LINDEX
shoes / ZARA
belt / ZARA
earrings / ZARA

Jeg har slappet så mye av i dag. Endelig kjente jeg den rolige følelsen jeg så sårt trengte. Kroppen har løpt på høygir, nesten fem skritt foran meg selv de siste ukene. Derfor var det utrolig godt å la helgen synke innover meg. Jeg har gått tur (løpt, hva ellers…), jeg har drukket vin med godt selskap, og jeg har lyttet til kroppen. Det har vært mye “meg-tid”. Men vet du, fy søren så godt det gjør!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *