a piece of christmas

inneholder sponsede produkteer

Setter ikke disse bildene julestemning et par hakk høyere hos dere som det gjør hos meg? Synes bildene ble så fine! Nå er julen her for fullt, og jeg har funnet et par produkter som er ypperlige som noen siste gavetips. Jeg hadde blitt overlykkelig av å få de i gave! Jeg ligger til sengs med tidenes forkjølelse som kom over natten, blæ! Det er så typisk, rett før jul. Kan umulig si at jeg gleder meg til å sitte flere timer i bilen.

Toalettmappen finner du her og den røde passlommen finner du her

Denne rosa toalettmappen er bare så praktisk, den har en kant på toppen så gjør at åpningen holder seg åpen, slik at toalettmappen blir “firkantet”. Den er så praktisk, og fargen er dus og nydelig!
Passlommen har jeg faktisk brukt som lommebok, haha! Synes den er så fin, spesielt nå mot jul. Den finnes også i slik man har på kofferten, så man vet hvilken som er din!

Vesken klarte jeg ikke finne, men de har masse andre fine vesker her

Denne vesken har jeg allerede brukt et par ganger og liker veldig godt hvordan den ser ut. Den er elegant, men likevel enkel, og det gjør at den går til så mye forskjellig. Gleder meg til å bruke den igjen på nyttårsaften!

Verdens beste lille klump så er blitt en del år. Tenk hele 8 år er han nå! Tiden flyr.

Disse tøflene som jeg har bodd i, finner dere her

Disse tøflene føles som å gå på skyer. De er utrolig gode på føttene og varmer noe helt sinnsykt. Disse er mitt største julegavetips til en som er ute i siste liten! Kan umulig slå feil! Alle disse produktene fant jeg hos Morris, og jeg fikk så god service.

Nå har jeg lagt i sengen et par timer, prøvd å sove litt, men det er jo ofte slik når man føler man bør sove, klarer man det ikke? Så begynner jeg å bli litt sulten… og så skal jeg på en konsert med Alan Walker som jeg vant på mandag! Så en god blanding av alt i dag! Ha en fin dag, mine fine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *