a dose of beautytrend

sponset behandling

For en liten uke siden var jeg innom den nye salongen til Beautytrend som har åpnet på Bergen Storsenter. Jeg må bare si en ting om det: så fint og lett lokale! Perfekt for en kjapp tur innom for å gjøre de aller fleste behandlinger, eller for å gjøre som meg som fylte på negler 🙂

Her er et “lite” bildedryss fra salongen hvor jeg tilbragte hele 5 (!) gode timer hos flinke Rikke!

DSC02609 DSC02612 DSC02615 DSC02620 DSC02623 DSC02625 DSC02626 DSC02679 DSC02707 beauty1 beauty3 Jeg er jo som sagt alltid fornøyd etter behandlingene, og denne gangen må jeg nok si at det toppet seg enda en gang. Rikke er så utrolig flink. Ikke nok med at hun er nøye, men hun er så forsiktig og hun skjønner akkurat hva jeg vil ha. Denne gangen gikk jeg for en klar gellac oppå de forlengede neglene. Vippene trenger jeg vel ikke si noe mer på? Ingenting slår den følelsen av når du våkner opp og føler deg good to go! De nye lokalene til Beautytrend ligger i tredje etasje vis a vis KICKS. Visste dere at dette er den femte salongen i Bergen, og det sier jo bare en ting – kvalitet og folkets favoritt! Jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom. Hvem ønsker vel ikke at Audrey Hepburn skal følge med mens du får behandlinger? 😉

Dere kan enten booke på telefon 482 12 200 eller på beautytrend.no ?

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *