AU NATUREL

 

annonse / sponset behandling

 

Hei dere – og godt nyttår! Jeg har forsøkt å skrive flere innlegg den siste tiden, men alt har bare følt litt… rart? Jeg har ikke helt kjent på den samme motivasjonen eller inspirasjonen, så da har jeg rett og slett latt være. Det er viktig for meg at bloggen er og forblir et sted hvor både dere og jeg blir fylt med ideer og gode innlegg, så det nye året skal bli en ny start for det!

Før bursdagen min om noen dager fikk jeg ordnet håret mitt hos Head Frisør igjen. Det er snart ikke nødvendig å fortelle hvor mye Maria har hjulpet håret mitt til nye lengder (bokstavelig talt), men også hvor mye det å ha en frisør som forstår akkurat hva du ønsker og trenger er viktig. Maria har jeg gått til siden jeg flyttet til Oslo, og det har aldri vært i mine tanker å gå et annet sted. Det er en god del av dere som har lurt på en ting eller to, og jeg har alltid anbefalt det videre når folk spør meg om gode tips til frisører i Oslo.

Dette blir nesten et innlegg dedikert til Maria, men vet dere, hun fortjener det så mye! Hun forstår meg, vi har lært hverandre å kjenne, og hun forstår hva håret mitt ser bra ut med, og råder meg til visse ting, og motiverer meg til å prøve nye ting!

 

Denne gangen gikk vi for enda mer naturlig, ved å kun farge etterveksten, for deretter å vaske håret med en kald, men også varm kur som gjør håret sunt og sterkt i tillegg til å forbedre fargen. De har pusset opp i salongen, og det er blitt så vakkert der!

 

Maria er så utrolig skjønn, og ikke minst dyktig. Hun forstår alltid hva jeg vil ha, og overrasker hver gang med at jeg føler en utrolig glede av å gå hos henne. Håret mitt har det veldig bra i frisørstolen hennes! Dette skrev jeg sist på bloggen i 2017, og jeg står enda for det over 1,5 år senere! Sier litt!

MED KODEN “SiljeOkland” får dere 20% for alle behandlinger (gjelder ikke lærlinger)

 

Head frisør, ligger i Hegdehaugsveien 30.

Dere kan bestille time her , eller ringe 22 60 62 67.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *