FAVORITTPLAGG FOR HØSTEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Er det noen andre som kjenner at høsten er for fullt? Jeg har bare lyst til å gå med store og varme gensere og tulle meg inn under dynen. Man kan jo ikke fortsette slik til sommeren, så jeg har prøvd å finne noen enkle plagg som man kan gjøre mer spennende og likevel holde seg varm fremover. Dette er plaggene jeg desidert ville foretrukket nå som temperaturen er lavere.

Blazer i jeans fra Just Female. Den er nydelig til dressbuksen som passer sammen!
Hvit topp som jeg har på meg, den er fra Lindex.
Sennepsgul genser fra H&M,
Svart blazer fra Fretex.
Grønt belte i PEACE FORCE fra Weekday.
Gul stor genser fra Untold Stories
Hvit strikkegenser fra Suncoo Paris
Svart kjole fra H&M
Grønn blazer fra Fretex

 


Denne hvite genseren har jeg allerede brukt et par ganger. Jeg liker at den er så varm og god, men likevel litt pyntet med små detaljer. Jeg liker godt å pynte opp gensere, så denne tror jeg ville være veldig fin til den svarte kjolen fra H&M.


Den svarte blazeren ingen får nok av. Altså hvor ofte vil man ikke bare ta på seg en blazer, være litt pyntet, men ikke for mye? Det er så lett å finne gode bruktkjøp, bare ta deg en tur på Fretex, Tise eller Finn. Det er så mye å finne!


Sennepsgul genser fra H&M. Før følte jeg ikke denne fargen var meg, men den har definitivt vokst på meg den siste tiden. Denne genseren er så godt og varm. Fungerer også som kjole for meg!


Et belte mange av dere har spurt om. Jeg synes det er så kult, men at kolleksjonen står for at man ikke skal ty til vold. Weekday x Non Violence Project. Alle plaggene er så kule forresten!

Grønn blazer igjen fra Fretex. Ja, det ser ut som det er pappa sin, og ja den er for stor, men jeg elsker den. Hvem kunne tro at jeg skulle bli en som liker store ermer, well hello there! Jeg digger det.

 

Nå er planen å kle meg, gå og gjøre noen ærender før jeg senere skal jobbe litt videre. Ønsker dere en fin tirsdag! Vil dere forresten se mer video eller slike innlegg som dette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *