5 om meg

Jeg fikk ikke så mange spørsmål da jeg sa at dere kunne spørre, men de jeg fikk var veldig gode og summerer godt opp det meste om meg som dere kanskje ikke vet!


  Kan du fortelle litt om deg som person? De beste og verste sidene med deg og dine egenskaper som person? Utadvendt og morsom, tar ikke meg selv høytidelig, noe jeg synes er viktig. Jeg elsker friluftsliv og trening, for jeg mener det er den beste terapi, men også levemåte. Jeg er en som jobber på og liker å ha mange baller i luften samtidig, for jeg trives når det er mye å gjøre. Men jeg er og en som elsker å være alene til tider og nyte mitt eget selskap. Familie er veldig viktig for meg og jeg gleder meg til jeg kan danne min egen.   Den brune kåpen din er såå fin! Hvor har du kjøpt den? 😀 Den har jeg kjøpt på Zara  i høst i Gdansk. Jeg var så usikker på om jeg skulle kjøpe den, så jeg og Trine endte opp med å gå inn og ut av butikken for å prøve den. Vi snakker flere ganger, flere dager. Uff. Så til slutt bestemte jeg meg for å kjøpe den, for jeg kunne jo levere den tilbake. Og jeg skulle egentlig det, men rakk det ikke og det er jeg så glad for nå. Jeg elsker den mer og mer!   Hvor lenge har du blogget og hva er motivasjonen din?  Jeg skal være ærlig og si at jeg har hatt noen småblogger opp gjennom årene, men det var ikke før jeg begynte hos Femelle at jeg gjorde det skikkelig. Det er litt rart å si at man blogger føler jeg, men liker det veldig godt og ser at det er en lidenskap jeg har som jeg vil fortsette med. Motivasjonen er at jeg selv blir motivert og jeg blir inspirert. En annen motivasjon er dere. Alle de som kommer innom daglig før jeg til og med har stått opp som sjekker!   Bor du alene eller med andre? Jeg bor sammen med en jente nå, vi leier. Planen er å kjøpe egen leilighet nå dette halvåret og jeg gleder meg til å få mitt eget sted. En ting er å leie, men jeg har lyst å bruke pengene jeg betaler til leie og investere i en leilighet. 🙂   Hvem tar bildene av deg? 🙂  Det er som oftest meg selv da jeg bruker mobilen de fleste gangene som selvutløser. Ellers så er det gode venninner, eller, haha, lillebroren min. Han er faktisk veldig flink også, så han brukes når han er tilgjengelig, hehe! sed2 Nå må jeg komme meg i dusjen. Jeg skal møte Charlotte for en kaffe snart, det blir kjekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *