COLOR OF LEMON

Hei mine fine. I dag har solen skint for første gang på flere uker føltes det som, og jeg prøvde å dra hver solstråle til meg. Kjenne ekstra på den lille gløden som la seg over ansiktet mens jeg gikk fra ett sted til et annet. Det er noe med det. Selv om snøen ikke velger å dra, kjenner jeg at det ikke er like kaldt lenger, og bare det å se isen dryppe sakte, men sikkert bort, gjør at jeg smiler innvendig. Det viser at våren er på vei, og det fort!

Som jeg skrev over, har jeg vært litt opptatt i dag, jeg har blant annet vært på flere lunsjer. Det er noe det jeg liker best med det jeg gjør. Jeg møter mennesker over god mat. Selv om man ikke alltid spiser så mye, så blir det mye latter, glede og historier som blir utvekslet. Det er noe jeg har sagt tidligere, men disse personene jeg omgås med nærmest daglig har fått en så spesiell plass i hjertet mitt. Selv om det til tider kan være stressende å haste fra det ene til det andre, er det verdt det når det er slik det har vært i dag. Vi lo fra begynnelse til slutt, og det var ikke ett stille sekund. Det er disse stundene som gjør at jeg elsker det jeg gjør. Vennskap.

 

 

 


  
  

hey baby.

 


slik ser jeg ut på de aller fleste bilder… og heldigvis for det! Ekte glede her 🙂


                

bilder tatt av Madeleine Lohne


I´m wearing...

skirt CUSTOMMADE
top LINDEX
shoes ZARA
bag ZARANå ligger jeg i sengen og prøver å tenke over dagen. Jeg har endelig begynt å skrive i dagbok igjen. Litt for å få orden på tanker og ting jeg tenker mye på. Så det er en fin måte å få utløp for enten om det er kreativt eller om det er andre ting. Trenger ikke være noe mye, ett ord eller hundre om dagen som har vært. Men det anbefaler jeg dere. Natta. Pssst. I morgen kommer spørsmålene deres! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *