GOD JUL

annonse (sponsede gavepakker)

God jul mine fine! Det føles helt rart og absurd at vi allerede er i desember, at denne måneden snart er på hell. Grunnen til at dere ikke har hørt fra meg de siste dagene er rett og slett fordi det har vært eksamen og jeg reiste hjem til jul. Det gikk forresten utrolig bra på begge eksamenene, og jeg føler at jeg med god samvittighet nå kan ta meg en skikkelig juleferie.

Jo mer jeg ser, opplever og for hvert år, forstår jeg hva julen egentlig handler om. Det handler om kjærlighet og samhold. Det handler om å være sammen, og gi litt ekstra for noen andre. Til de som kanskje ikke har det så bra. Være et godt medmenneske.

Derfor vil jeg gjøre noe for dere. Du kan vinne noen av mine favorittprodukter fra både Cosmica og Foreo. Dette er produkter som jeg har testet og virkelig har vist til mine venner og kjære. I tillegg kan du vinne denne GHD – hårføneren som er perfekt å pakke i kofferten fordi den er så genial i størrelse.

Så hvis du vil vinne disse tingene, enten til deg selv eller noen du er glad i, legg igjen en kommentar. Jeg setter så stor pris på dere, og jeg ønsker dere alle en fin julefeiring med ro, kjærlighet og samhold. Ta vare på hverandre og vær snille med hverandre. Spre glede og kjærlighet. 

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *