2XU Compression Top

//skrevet i samarbeid med 2XU


For en stund siden mottok jeg en spennende pakke i posten, og gleden meldte seg da det lå en kompresjonstopp inni pakken. Da jeg allerede har 3 (!) kompresjonstightser fra dette merket ble jeg veldig glad når jeg fikk en topp. TREN SMARTERE, PRESTER BEDRE, RESTITUER RASKERE

2xu

• 2XU Compression Long Sleeve Top er utviklet for å støtte de store muskelgruppene i armene og overkroppen. Plagget gir litt mindre trykk en Elite Modellen, men er forstatt så kraftig at den egner seg meget godt til bruk før, under og etter trening. Den er lett og har gradert kompresjon i armene. Paneler i netting/mesh gir ekstra god pusteevne. God egnet til alle idretter ute og inne. •

Denne toppen gir god støtte og den “holder inne” slik som tightsen gjør. Jeg synes den også varmer, og for en som meg som alltid fryser selv om jeg jogger, vet jeg at jeg kan gå med denne. Den er både slankende og fresh og den gjør det den er laget for. Nemlig å gi god støtte og kompresjon både før, under og etter trening.

Jeg er så glad for å ha denne toppen som en del av utvalget mitt når det gjelder treningsklær. Produktene deres er svært populære blant mange jeg kjenner, og det er det en grunn til! Les gjerne mer om 2XU Compression Long Sleeve Top i hovedkatalogen HER eller besøk hjemmesiden deres HER


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *