Mange tanker strømmer i hodet mitt i dag. Som at de få dagene med sol og varme gjør opp for de regnfylte og gråe dagene som i dagesvis, ukesvis, ja kanskje månedsvis ligger over byen. Ingenting er som følelsen som vannet du hopper uti fordi det er kaldt og forfriskende på sommerkroppen. Den sommerkroppen du har, og ingen andre har lagt frem at du skal ha. Ingen som presser deg til å trene, eller forteller deg at du ikke er god nok slik du er. For hva husker du egentlig når du tenker tilbake på minner? Husker du magasinene som sa navnet ditt i de fleste artiklene, eller som meg, som husker smaken av Friskis, jordbærene som er norske med den fantastiske sødmen? Venner som spiller kort på nøstet om  kveldene. Latter. Glede. Vennskap. large (15)

 Et maleri er så mye mer enn bare fargene på arket. Himmelen er så mye mer enn bare luft, og jeg er mye mer enn det øyet møter. Jeg mener at hvis du har en drøm, skal du følge den, for det er drømmene våre som er realiteten som venter. I drømmene våre planter vi frøene som vi senere høster. Disse drømmene skal vi vanne og berike med kjærlighet og lidenskap – og livet er for kort til å ikke gjøre det du ønsker. Det kan være alt fra kjærlighet og familie, til karriere og fremgang. Det som gjør deg lykkelig skal du jage til du ikke klarer det mer. Når du ikke klarer dette, skal du fortsette enda litt til, for det får frem smilet på munnen din. large (13)

 


Føler egentlig at dette innlegget ble litt tynt, og at tankene mine flyter rundt. Om kvelden, når mørket legger seg og du hører på sanger som bringer frem minner, det er da skrivelysten er som størst. Null motepress. Ikke noe du må gjøre før morgendagen kommer. Ingenting som krever at du skifter fokus. Vi er alle ulike, og heldigvis for det. Jeg er glad for at mine ord inspirerer. Kanskje det er min drøm. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *