23 personlinge spørsmål om meg

Hei dere! Tenkte jeg kunne kjøre på med en liten “get to know me”- runde igjen. Litt mer personlig, så dette er for spesielt interesserte! Haha, neida, joda. Men uansett, er det noe dere lurer på, så legg igjen en kommentar!

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Hvis jeg kunne hatt hvem som helst på besøk, måtte det blitt Julia Roberts. Helt fra første gang jeg så henne på tvskjermen da hun spilte i Pretty Woman, har jeg forgudet henne. Hun virker så jordnær og er utrolig flink. Tror det hadde blitt en kjekk middag rundt bordet 🙂

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

Det er noen ganger jeg har tenkt at det hadde vært interessant, men så tenker jeg på hva man må ofre. Hvis jeg skulle vært berømt, så ville det vært for noe humanitært og noe som ville hjulpet flere. Hvem vet, det er jo ikke for sent å gjøre en forskjell!

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

Det kommer helt an på hvem jeg skal ringe. Er det normale samtaler, så gjør jeg det ikke. Men jeg må innrømme at jeg har ventet litt for å finne ut hva jeg skal ha sagt hvis det var en krangel som måtte håndteres eller gutteproblemer 😉

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

Solstripene vekker meg med at de varmer ansiktet mitt. Jeg åpner øynene, og ser at solen står høyt på himmelen. Dynen er lun, men ikke for varm. Jeg står opp, fordi jeg har fri, og det er ikke noe som haster. Spiser en god frokost, og går meg en tur. Slapper av i parken med en god bok, og er med venner litt senere på dagen. Familien er på vei, så vi skal spise en god middag senere. Når kvelden nærmer seg har jeg hatt både tid til meg selv, jeg har fått vært med de jeg er glad i og jeg har mat i magen. Kan man egentlig ønske mer?

5. Når sang du for noen sist?

Jeg sang for Kamilla i sted. Hun satt på toalettet med lyden av på facetime, så jeg sang “All time low” for henne. Haha!

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Det jeg vet er at kroppen vil alltid eldes, mens folk sier at de føler seg yngre enn det alderen tilsier. Jeg har jobbet på sykehjem i noen år nå, og ser at de fleste beholder det sinnet de hadde som yngre, derfor vil jeg nok si ung kropp. Jeg er såpass barnslig at jeg tror det ville ordnet seg uansett, haha!

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?

Jeg har tenkt utrolig mye på dette. Før kunne jeg faktisk føle og se for meg fremtiden min, og at jeg ville bli gammel. Det er skikkelig rart å si, men det som er er at jeg ikke kan det lenger. Av en rar følelse tror jeg at jeg kommer til å dø ung. Jeg vet ikke, og håper ikke det, men hvem vet. Jeg håper at jeg får leve et langt og fint liv med de jeg er glad i.

8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles.

Nå bor jeg med en som jeg ble kjent med etter vi flyttet sammen, så skal vi se;

– han er morsom, og det er jeg også

– aktive, vi begge to liker å holde oss i form

– fremtidsrettet; vi begge to driver med det vi ønsker, og studerer for å nå der.

9. Hva er du mest takknemlig for?

Jeg er uendelig takknemlig for at jeg har familien min, og at alle er friske og raske. Jeg setter stor pris på at jeg er frisk og at jeg er født i Norge. Jeg er takknemlig for at jeg har så gode foreldre som er der for meg, uansett.

10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?

At jeg kunne fått litt mer kjeft kanskje, haha, skikkelig teit å si nå, men tror jeg hadde hatt godt av å få høre det litt mer hvis jeg gjorde noe. Jeg har blitt oppdratt skikkelig bra, og har et utrolig godt forhold til foreldrene mine. Jeg tror at måten jeg er i dag, er fordi de har vært slik de har vært med meg.

11. Fortell livshistorien din i korte trekk.

Ble født 29 januar på KK, i Bergen. Var enebarn i 4 år, før vi flyttet til Stavanger og lillebror meldte sin ankomst en måned etter vi hadde flyttet inn. Ble kjent med Susanne som har vært min beste venninne siden. Spilte både fotball, håndball, drev med Taekwon-do og turn, før vi flyttet tilbake til Bergen igjen. En lillebror rikere. Da hadde jeg blitt introdusert for politikken, og jeg kjente at det var det som drev meg. I Bergen fant jeg basketball og ble forelsket i det. Begynte på Sandsli videregående og gikk skolen ferdig der. Fikk venner for livet og møtte jentegjengen Marie, Trine og Malin. Alle er mine beste venner i dag. Etter to år i leilighet i Bergen, og jobb i hjemmesykepleien og på sykehjem studerte jeg juss. Det var ikke helt for meg, i tillegg til at jeg fikk Borrelia. Da jeg ble frisk, fant jeg ut at jeg ville studere noe annet, og søkte på sykepleien i Oslo. Startet å blogge for ca 2 år siden. Flyttet til Oslo, og har møtt venner jeg vil ha resten av livet i tillegg til en jobb jeg vil elske.


12. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

Jeg tror at jeg ville vært en som kunne lest tanker. Alltid lurt på hvilke rare tanker folk har! 😉

13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?

Jeg ville ønsket å vite om jeg vil se tilbake på livet og tenke; ja, jeg har hatt et godt liv. Om jeg møter “the one” og om hvis jeg får barn ,kan se om de blir lykkelige og finner det de ønsker i livet.

14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

Jeg har en drøm om å reise til Frankrike, bo der i noen måneder og gjøre det jeg vil. Vi får se om det kommer til å skje en gang. Jeg har ikke gjort det til nå på grunn av praktiske årsaker, som at jeg vil studere.

15. Hva er din største bragd her i livet?

Jeg vil si at det å flytte til Oslo, finne ut at juss (for nå) ikke var noe for meg, og starte på sykepleien. Jeg er stolt over at jeg har tatt valget om å satse og prøve. Det har gjort at jeg som jeg skrev i et tidligere innlegg, nå føler meg tilfreds og lykkelig.

16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Ærlighet, lojalitet og tillit. Jeg vil se på et vennskap som noe som går begge veier og som er helt naturlig. Man kan være seg selv med den andre og stole på den og alltid være der for hverandre.

17. Hva er ditt beste minne?

Det må være sommeren jeg var hos farmor på hytten. Det var meg og henne og nabokatten som kom hver morgen for å få leverpostei. De to ukene må være de kjekkeste og fineste ukene jeg har hatt. Fint vær, jeg som lekte i hagen og fineste farmor som så på meg. Hun lærte meg å strikke, og var alt selskapet jeg trengte.

18. Hva er ditt verste minne?

Det må være da jeg skulle flytte fra Stavanger og måtte si ha det til Susanne og familien. Selv om jeg ønsket å komme meg til Bergen, var det trist å dra fra det kjæreste jeg hadde der. Heldigvis har vi klart å holde kontakten!

19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på?

Jeg ville reist, vært med familie og gjort ting jeg aldri ville trodd jeg kunne gjøre.

20. Hva betyr vennskap for deg?

Alt. De er tross alt familie man velger selv.

21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

Jeg er en håpløs romantiker, og vil nok si at “I´m a sucker for love”….. hehe.

22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

– jeg er utadvendt og smiler

– snill og omsorgsfull

– fremtidsrettet

– gjør ting, ikke bare sier det

– familieorientert

23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest?

Jeg hadde en utrolig fin og god oppvekst. Som eldst i søskenflokken fikk jeg føle på både ansvar og kjærlighet til søsken veldig tidlig. Familien har blitt viktigere og viktigere for meg de siste årene. Før følte litt på det “elsk-hat”forholdet fordi jeg var tenåring og syntes familien egentlig var irriterende. Nå, å, jeg får nesten dårlig samvittighet av å ha tenkt det. Jeg er så glad i familien min og det er det jeg savner mest nå som jeg bor i Oslo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *