1/3

 ☛ my squad is cooler than yours ☚ 

Det er over en uke siden jeg hadde mine siste timer med gjengen på skolen for sommeren. Bildet under gir meg alle assosiasjoner med Grey´s Anatomy! Haha. Vi har hatt mange kule øyeblikk, og det er spesielt å gå gjennom mye sammen. Dette året har gått altfor fort, det har føltes som om at jeg har ventet og ventet på en berg- og dalbane i evigheter, og da jeg først gikk på, var turen over før jeg merket det. Jeg har likevel merket mye. Jeg har fått en følelse om at jeg er tilfreds og lykkelig med det jeg gjør, og jeg gleder meg til skole hver dag. Mange nye mennesker som har inntatt en plass i hjertet mitt, og andre som jeg ikke klarer å leve uten.

Som disse to. Herlighet så glad jeg er blitt i de ♥

Det føles rart at jeg om to år er ferdig utdannet sykepleier. Eller ferdig er jeg ikke, og vil sikkert aldri bli, men da er jeg klar for å innta “voksenlivet”… eller er jeg det? Jo eldre jeg blir, for hver dag, merker jeg hvor mye jeg vil gjøre, oppnå, og oppleve. Jeg kjenner at tørsten etter å kjenne flere kulturer og gjøre spennende ting, fyller hjertet mitt mer enn det å ville etablere seg. Så hvem vet. Kanskje jeg en gang til vil være like spontan og tøff som da jeg bestemte meg for å følge hjertet, som den gangen var til ☛ Oslo. Og hvor glad er jeg ikke for det?

Jeg gleder meg til ferien slutter i august, slik at jeg kan gå neste år på skolebenken i møte. Men før det skal jeg nyte fri, sommer, festivaler og venner, i hovedstaden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *