wine and blurry nights

“the night is young, so are we

let´s just get to know each other slow dancing and easily
oh, oh
take my hand, let´s hit the floorshake our bodies to the musicmaybe 
then you´ll score, oh, oh”

Musikken som dundrer i ørene, latter som sprer seg i rommet, og jeg som danser på gulvet med alle de som er rundt meg. Jeg hadde en fantastisk feiring på lørdag! Jeg fikk så mye fint, alt fra planter, sjokolade, masse god vin og de fineste rosene. Jeg fikk så mye fine ting, men det fineste var kortene, og menneskene som var og feiret meg. Jeg følte meg elsket.

we don´t have to take our clothes off,

 to have a good time, oh, no, we could dance and party all wine,
 and drink some cherry wine, oh, oh

Jeg sa at jeg skulle ta masse bilder, men det endte med at jeg ikke tok ett eneste etter klokken 18, og det sier jo hvor gøy jeg hadde det. Derimot var det mange andre som tok noen veldig fine bilder av meg 😉 så minnene er bevart! Som disse over, som min gode venninne tok. Elsker at de er blurry, og at de skriker glede. Slik som hele kvelden var!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *