vixen blog awards 2016

For et rart år dette har vært. Mange fantastiske oppturer, og mange vanskelige nedturer. Året startet litt tungt, men tok seg raskt opp igjen da jeg gjorde det sprøeste jeg noen gang har gjort – nemlig å hoppe i fallskjerm. Deretter ble det sommer, og jeg bestemte meg for å klippe håret, og slå det ut samtidig med den største forandringen noensinne for min del. Jeg valgte å rette nesen min mot hovedstaden og starte på et studie som allerede har gitt meg så mye glede.

Flere bloggevents, “Årets Vixen Awards 2015, og “Årets Stylista 2015” fant sted. Tenk at jeg har vært nominert to år på rad til Årets Stylista! Mange photoshoots, og flere youtube-videoer senere, føler jeg at jeg begynner å bli skikkelig komfortabel i rollen som influenser. Det føles så digg, og jeg kjenner nå at det er skikkelig kult. Det er noe jeg er stolt av!

De siste to årene har vist dere en liten side av meg, at jeg liker fotografi, mote og å skrive. Jeg elsker å skrive. Dype innlegg som omhandler selvfølelse gir meg så mye mer enn å legge ut om hva jeg har gjort den dagen, og det håper jeg det er for dere også. Dere betyr så mye for meg!

Neste uke er likevel noe av det største som har skjedd meg siden “karrieren” som blogger. Da åpner On:U, og jeg håper så mye at dere vil komme. I tillegg, har nomineringen til “Årets Vixen Awards 2016″ begynt, og jeg håpte på om dere ville nominere meg i en eller flere kategorier. “Årets Moteblogg” og “Årets Livsstilsblogg” er vel kategoriene jeg føler passer meg best. Hva tenker dere?

Dere kan nominere meg HER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *